Din Inredare

Referenser

Vi fick hjälp av Din inredare att styla vår bostad. Den blev jätte fin. Första budet kom redan 5 minuter efter att den lades ut på Internet. Slutpris översteg långt över vår förväntat.

Ulla/Steve

Din inredare möblerade upp två lägenheter som var tomma åt mig. De blev riktigt fina. Trotts att jag hade riktigt höga förväntningar på försäljningspriset så överträffades det. Kan varm rekommendera Din inredare.

Roland

Min bror och jag fick ärva en lägenhet som var i ett sämre skick. Din inredare målade och lade ett nytt golv i sovrummet och vardagsrum. Efter möbleringen åkte vi för att titta. Det var en helt ny lägenhet. Att projektet började i tid och var klart i tid gjorde saken inte sämre. Tusen tack!

Hariett

Vi har fått hjälp av Din inredare 2 gånger. Senast med att möblera en lägenhet. Mäklaren sade  att det kunde vara svårt att sälja lägenheten så när sommaren, uttalandet var innan hon sett lägenheten efter stylingen. Den såldes på första visningen. Vi är jättenöjda.

Kersti/Per Erik

Jag kan varm rekommendera Din inredare som varje gång överträffar mina förväntningar. Vill du få riktigt fin så har du kommit rätt.

Mäklare Linda ERA Bromma

Din inredare inspirerade oss till att göra vissa förändringar i vår bostad innan försäljningen. Vi hade aldrig klarat detta utan hjälp. Förslag på saker som var så enkla men gav så stor skillnad. Lägenheten blev jätte fin. Nästan som att vi inte ville flytta. Tack.

Johan/Malin

Din inredare har hjälp mig med så mycket, hängt gardiner, monterat möbler, satt upp min nya TV, kommit med möblerings förslag som jag aldrig kunnat tänka ut själv, målat mitt sovrum, monterat en diskmaskin mm. Listan tar aldrig slut. Tackvare Din inredare bor jag nu i min dröm lägenheter.

Rut

Vi fick hjälp att renovera vårt kök. Idéer fick vi massor. Allt jobb utfördes av Din inredare. Resultatet var över vår förväntan. Försäljningspriset blev 50% högre än vi förväntat oss. Att stort tack.

Agneta